Om Guthy Renker


Guthy-Renker är ett av världens största och mest respekterade företag inom direktmarknadsföring, med distribution i 61 länder. Sedan 1988 har Guthy-Renker upptäckt och utvecklat ett stort antal mycket uppskattade konsumentprodukter av hög kvalitet inom skönhet, hälsa, hudvård och underhållning. Guthy-Renker är berömt för sina stämningsfulla, prisbelönta produktioner och marknadsföringskampanjer med några av dagens största stjärnor, och företaget har enligt många satt standarden för den tv-sända direktmarknadsföringen.

Grundarna och delägarna, Bill Guthy och Greg Renker, har med trovärdighet, integritet och uppriktighet varit tongivande för branschen. Dessutom var deras erfarna utlåtanden av mycket stor betydelse när riktlinjerna för branschen en gång drogs upp. Greg Renker har också varit med och grundat ERA – den amerikanska branschorganisationen för direkt marknadsföring via TV. Under en period satt han som ERA:s styrelseordförande, men är numera hedersordförande i organisationen.

För snart 15 år sedan lanserade Guthy-Renker produkten Proactiv, med en unik marknadsföring direkt mot konsumenten, och berättade om den revolutionerande metoden för behandling av finnar och oren hy. Idag är Proactiv en storsäljande produkt för aknebehandling över hela världen och bidrar till att miljontals människor får en bättre hy.

I mer än 20 år har Guthy-Renkers lista över nöjda kunder varit enastående lång. Det direkta kundförfarandet gör att kunderna alltid kan köpa produkter till låga månadskostnader, med mycket generösa och förlängda villkor för öppet köp.

Guthy-Renkers huvudkontor ligger i Palm Desert i Kalifornien, men företaget har också kontor i Santa Monica, San Francisco, London, Malmö, Wiesbaden, Helsingfors, Peking, Tokyo och Sydney, samt på Nya Zeeland.